Mancare de castraveti murati

de MotanLaOale in Porc, 16 Iun 2011 | 7034 vizualizari

 

A fost saptamana curateniei in dulapul cu muraturi si am gasit niste castraveti in saramura ramasi si buni buni si m-am gandit sa-i valorific.

 

INGREDIENTE

  • 600g castraveti murati
  • 400g carne de porc 9ceafa sau piept)
  • 1 ceapa mica
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 50ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de castraveti murati:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Carnea se portioneaza in bucati potrivite.

Castravetii se spala cu apa rece si se taie felii.

Intr-o cratita se pune uleiul in care se caleste ceapa 1-2 minute.

Se adauga carnea si se caleste pana se albeste.

Se adauga si castravetii se pune apa si se fierbe 30-40 minute.

Castravetii se pun la fiert o data cu carnea deoarece castravetii murati sunt tari si fierb greu.

Se adauga pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute.

Se pune piper, se potriveste de sare (daca este cazul), se pune mararul tocat marunt. se mai da un clocot doua si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu ceapa si ardei gras